74 38 81 40 alle@wowmedialab.no

Midt-Norsk KRAN

Vi har levert nettsider til midtnorskkran.no

Midt-Norsk KRAN leverer løfteoppdrag og utleie av minikraner i hele Norge. Trenger du et løft? Midt-Norsk Kran har utleie av flere minikraner og kranførere i hele Norge. De leverer alt fra mindre oppdrag lokalt til store, utfordrende jobber nasjonalt. 

Vi har levert nettside og flere kampanjer på nett via Google Ads og facebook.

 

midtnorsk kran nettside web

hyllenget gård

Vi har levert nettsider til hyllenget.no
Hyllenget Gård er et Soria Moria som ligger idyllisk til i den fortryllende namdalsnaturen. Gården har utsikt over elvenes dronning, Namsen, kjent for sitt sagnomsuste laksefiske. Og bak hovedhuset ligger de storslagne namdalske skoger.
Hyllenget gir deg luksuriøs komfort i norsk villmark.

hyllenget web nettside

frostagrønt

Vi har levert nettsider til frostagront.no
Frostagrønt produserer årlig 3.000 tonn agurker.
Frostagrønt skaper en grønn, bærekraftig og trygg fremtid, og forsyner Norge med mat. Vi takker for oppdraget av filmproduksjon, foto og dronefoto. 

frostagrønt nettside web

teaterprogram på nett

Programmet til en forestilling kan gjerne produseres som en nettside istedet eller i tillegg til et trykt program. Vi har levert programnettside til Ormstunge – en råneopera 

prototal.no

Vi har levert nettsiden til prototal.no
Prototal var blant de første prototype produsentene i Europa med egen 3Dprinter, og allerede på 80-tallet printet vi detaljer til konstruktører, konsulenter og innkjøpere over hele Skandinavia. Teknikken utvikler seg i stor hastighet og mulighetene utvider deg i samme takt. I dag er 3Dprinting også aktuelt til bruk i serieproduksjon, såkalt AM – Additive Manufacturing. Her på Levanger tok vi i bruk vår førte 3Dprinter mot slutten av 90-tallet, så når du velger oss som din leverandør får du mer enn bare en prototype. Du får erfaring, kunnskap og trygghet for at vi forstår din fremtidige produksjonsprosess. Vi sørger for at din prototypekonstruksjon er tilpasset og klar for å ta steget videre til full produksjon.